11:22
Продаж 3-х кімнатної квартири по вул. С.Стецько (Тудора)

3/4 цегла, площа квартири 57/ 41/ 6. Продається 3-х - кімнатна квартира по вул. С. Тудора (С.Стецько).  3-ій поверх 4-х-поверхового цегляного будинку з шатровим дахом.  Цегляний будинок, шатровий дах. Хрущовка з покращеним плануванням.  Індивідуальне опалення. Євроремонт.  Площа - 57.3 м. кв., жила площа - 41 м.кв., кухня - 6 м. кв. 

  

   

Є автономне опалення. Італійський котел "Ariston" з належною екплуатацією та  щорічною профілактикою.  У квартирі зроблено євроремонт,  замінено електропроводи, труби,   нова плитка і  сантехніка.  У всіх жилих кімнатах металопластикові вікна, у дитячій - дорогий еко-склопакет з дерев'яним профілем, на кухні деревяне вікно.  Балкон засклено деревяними вікнами,  умеблювано новими місткими шафами-пеналами (2 шт.), які залишаються. Ванну і туалет  об'єднано, поміщається пральна машинка.
У всій квартирі якісні двері з дерев'яного масиву, покриті лаком.  Вхідні двері - подвійні, дерев'яні з 3-ма "розумними замками" з можливістю перекодування. 
Квартира  у центральній частині міста - 15 хв. ходи до центру, до магазину "Велмарт" та  до парку Т.Шевченка, 5 хв.  ходи до обласної дитячої лікарні, 2 хв. до продуктового базарчика та продуктових магазинчиків, магазинів одягу, канцтоварів.  В сусідньому будинку садочок, за 10 хв. ходьби   - ще один садочок, церква. Поруч є стоянка для авто. 
Вітальня - 18.2 м.кв. - євроремонт, має вихід на засклений балкон, нещодавній ремонт стін,  заміна і розводка електрики електрики адаптована під кондиціонер. З вітальні веде коридорчик до двох інших кімнат  та гардеробної-кладової.
Спальня  - 12.8 м. кв., євроремонт,  дозволяє зонувати простір на відпочинкову частину і письмову.  За потреби можна помістити дитяче ліжечко.  Недавній ремонт стін та нова електророзводка. На вікнах - нові дорогі тканинні ролети, які  залишаються у комплекті разом зі шторами  у подарунок.
Дитяча - 9.8. м. кв. стіни вирівняні єврошпатлівками, зверху пофарбовано вапном з метою екології для дитини. Жилий стан. Вікно - новий дорогий еко-скло-пакет з дерев'яним профілем.
Кухня - 6 м.кв.  Меблі  зроблені  за індивідуальним замовленням дуже функціонально,  в збереженому стані, залишаються новим власникам.  Є глибока містка підвісна антресоль.
Гардеробна-кладова  - 0,9 м.кв.  Вміщає багато верхнього одягу, за ним вмонтовано полиці для взуття, побутової хімії, є місце на пилосос, домашній інвентар. Над гардеробною  - містка, глибока антресоль.  
В коридорі  - 3х-дверна  кутова шафа для одягу і взуття, зроблена за індивідуальним замовленням.  В ідеальному стані. Залишається у подарунок новим власникам.
У всій квартирі паркет у збереженому стані,  цикльований  і лакований.  Збережено фарбу для підфарбовування і оновлення стін у квартирі.  Квартира всередині будинку,  дуже тепла,  зимою вдень опалення можна вимикати - добре тримає тепло.  Квартира двостороння, вікна захищені від прямого сонячного проміння багаторічними деревами.  Гарний вигляд з вікна. В дворі - дитячий майданчик.  Комунальні служби щойно поміняли навколо будинку труби водопостачання, укладено нову бруківку, далі в під'їзді планується заміна електропроводів та щитових. Будинок без грибка, плісені. Сусіди - дуже спокійні:  частина літнього віку, частина -  молоді сім'ї, галасливих святкувань немає.
Ціна - 32 000 у.о.

 

Переглядів: 923 | Додав: neruhomist2